Universiteitsfonds Limburg SWOL

  • nl
  • en

Doneren

Als donor van het Universiteitsfonds Limburg maakt u het onmogelijke mogelijk. U ondersteunt de ambities van de Universiteit Maastricht om een internationale top universiteit te blijven. U geeft onderzoekers en studenten kansen die zij zonder u moeten laten liggen. Uw betrokkenheid is uw gave.

Rekeningnummer: 65.36.63.242
IBAN: NL21INGB0653663242
BIC: INGBNL2A

Veiling online doneren via uw eigen bank
Klik hier om te doneren via iDeal
(er wordt een nieuw venster geopend)

Maatschappelijke betrokkenheid
Via het Universiteitsfonds Limburg toont u uw betrokkenheid bij maatschappelijke ontwikkelingen. De UM is immers een belangrijke speler op het gebied van kennisontwikkeling, economie, internationalisering en innovatie in de regio.

Doneren op maat
Het fonds stelt particulieren, bedrijven en instellingen in de gelegenheid maatschappelijk te investeren op maat. Dat kan door financiële steun aan: projecten die zich richten op bijzonder onderwijs en onderzoek speciale voorzieningen zoals de (inrichting van) gebouwen bijzondere leerstoelen studiebeurzen.

Als dank voor uw betrokkenheid
Het Universiteitsfonds Limburg en de Universiteit Maastricht bieden bijzondere donateurs of investeerders daarbij een passende appreciatie. Onder andere door:

 

  • uw naam te verbinden aan het doel een bepaalde mate van exclusiviteit een relatie met een student of onderzoeker
  • contact met international talent via onderzoek, stages of een baan een netwerk van (internationale) contacten op het gebied van kennis en innovatie
  • ontmoeting met geestverwanten in nieuwe markten
  • toezending van het Maastricht University magazine met informatie over onderwijs en onderzoek aan de UM
  • zichtbaarheid binnen netwerk van de Universiteit Maastricht.
 

Universiteitsfond Limburg SWOL

continue