ENGIE

Vanaf 1 september brengen wij marktleider in technische dienstverlenging ENGIE dichter bij de Universiteit Maastricht! ENGIE is namelijk de allereerste deelnemer aan ons UM Partner Programma, waarmee we de relatie tussen bedrijven en de universiteit verder versterken.

‘‘Bij ENGIE dragen we graag bij aan onderzoek en onderwijs rondom thema’s van maatschappelijk belang,’’ aldus André Polgar, commercieel directeur bij ENGIE. ‘‘ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in de duurzame verandering. Met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige slimme gebouwen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie (wind- en zonne-energie, WKO, groen gas, aardwarmte en waterstof) spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving. De Universiteit Maastricht houdt zich veel bezig met die thema’s, vandaar dat de universiteit een mooie samenwerkingspartner is voor ons bedrijf. Ook willen we via het UM Partner Programma nader kennismaken met de kennis, het talent en het netwerk binnen de UM.’’

Wij danken ENGIE voor hun vertrouwen en kijken uit naar een prettige samenwerking!

Over het UM Partner Programma
Het UM Partner Programma is een nieuw concept van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL, waarbij bedrijven zich voor minstens twee jaar verbinden aan de UM. Deelnemers leveren een financiële bijdrage aan onderzoek en onderwijs rondom maatschappelijke thema’s in de regio Limburg. Ook kunnen zij gebruik maken van de expertise, het talent en de contacten van de Universiteit Maastricht.

Meer over ons UM Partner Programma leest u op onze website.