Wat als … wordt ontdekt hoe je koraal herstelt, Parkinson tot halt wordt geroepen of huisvesting voor de allerarmsten mogelijk wordt gemaakt? Het zijn de prikkelende vragen rondom de tweede, gezamenlijke campagne van de veertien Nederlandse universiteitsfondsen. Ditmaal rondom het thema: nalaten aan de wetenschap.

Wetenschappelijk talent is onze hoop voor de toekomst. Want wat als zij wél een antwoord vinden op chronische ziektes, milieuvervuiling en armoede? Dan ziet de toekomst er heel anders uit…
(Belastingvrij) nalaten aan de universiteit is in die zin jouw gift voor het leven. Ook als je er zelf niet meer bent, kunnen UM-onderzoekers zo doorbouwen aan je idealen. Jij bepaalt aan welk thema, onderzoek of project je geeft. Een gift aan de UM betekent tevens dat je zeker weet dat je geld veilig wordt beheerd en gespendeerd. Een nalatenschap kan een (onderzoekers)project in één klap in een stroomversnelling doen belanden en een cruciale doorbraak forceren – die al onze levens positief kan beïnvloeden. Nu en in de toekomst.

Benieuwd naar de campagne? Neem een kijkje op nalatenaandewetenschap.nl en vraag het gratis inspiratiemagazine aan! Of neem direct contact met ons op via info@ufl-swol.nl.