Niemand minder dan de vrouwenwielerploeg van Team SD Worx gaat zich inzetten voor de crowdfundingcampagne van dr. Sjacko Sobczak! Momenteel werft Sjacko via het platform UM Crowd van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL financiële middelen voor de ontwikkeling van het TRADE-interview, met als doel waardige zorg voor mensen met dementie en PTSS.

Team SD Worx gaat op meerdere manieren bijdragen aan Sjacko’s campagne. Zo schenken de wielrensters bijvoorbeeld al het prijzengeld dat zij verdienen tijdens de Amstel Gold Race van aanstaande zondag. Ook wordt er een racefiets per opbod aangeboden en stelt Team SD Worx een aantal gesigneerde wielershirts ter beschikking.

Bij het TRADE-project zijn diverse Limburgse (zorg-)organisaties betrokken, zoals de Universiteit Maastricht, Mondriaan, Envida, Cicero Zorggroep, Sevagram en Meandergroep. Namens alle organisaties willen we het eveneens Limburgse Team SD Worx ontzettend bedanken voor hun inzet! Samen komen we in beweging voor de veerkracht en gezondheid van onze regio!

Meer informatie over de crowdfunding en actie van Team SD Worx is te vinden via deze link.