Davy Pieters is alumnus van de School of Business and Economics/Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen van de Universiteit Maastricht. Wat is het verhaal achter zijn donatie voor onze campagne ‘Voor Elkaar 2020’?

 

Davy: ‘‘Ik kijk met een warm gevoel terug op mijn studietijd aan de Universiteit Maastricht. De UM heeft me gevormd als persoon en mijn blik op de wereld en het leven veranderd. Met de kennis die ik er heb opgedaan, wil ik me actief inzetten voor de samenleving. Ik heb dan ook bewust gekozen om na mijn studie te gaan werken voor de overheid. Eerst op nationaal en EU-niveau, inmiddels op gemeentelijk niveau als Teammanager Economische Ontwikkeling bij de Gemeente Sittard-Geleen.’’

‘‘Ik vind het mooi om te zien dat de UM actief bijdraagt aan de ontwikkeling van de provincie Limburg. Neem bijvoorbeeld de projecten uit de campagne ‘Voor Elkaar’. Zulke initiatieven wil ik graag steunen, want ze helpen de samenleving concreet verder. Zo heb ik gedoneerd aan beurzen voor minderbedeelde studenten, een project tegen eenzaamheid, onderzoek naar kinderen en gezonde voeding, en een nazorginstrument voor coronapatiënten. Draag ook bij, want alle bijdragen, groot of klein, kunnen het verschil maken.’’

 

Wilt u ook bijdragen aan de campagne ‘Voor Elkaar 2020’? Ga dan naar www.umcrowd.nl!