Je bent hier:

UMbassadors

Omdat u meer kunt betekenen voor uw oude universiteit

In 2015 heeft een aantal betrokken alumni zich verenigd in het initiatief UMbassadors. Deze alumni, die meer kunnen én willen betekenen voor hun oude universiteit, hebben zich verbonden aan een jaarlijkse donatie van minimaal €500 voor een periode van vijf jaar.

De bijdragen van de UMbassadors worden gestort in het Alumni Fonds dat valt onder het Universiteitsfonds Limburg/SWOL en dat wordt beheerd door een commissie van donerende alumni.

Het Alumni Fonds ondersteunt wetenschappelijk onderzoek bij de UM en richt zich daarbij voornamelijk op projecten met een positieve maatschappelijke impact en die wetenschap en toekomstig ondernemerschap met elkaar verbinden.

Meer dan alleen donateurs

De Universiteit Maastricht is haar UMbassadors dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid en wil de binding met deze speciale groep donateurs verder versterken. Daarom is speciaal voor onze UMbassadors een aansprekend pakket met tegenprestaties samengesteld. Als UMbassador:

  • Wordt u, samen met een gast, uitgenodigd voor een jaarlijkse UMbassador bijeenkomst
  • Ontvangt u tweemaal per jaar onze nieuwsbrief
  • Kan het College van Bestuur u vragen zitting te nemen in een klankbordgroep van alumni op het gebied van bestuurlijke vernieuwingen.

 

Brochure

Ja, ik wil ook UMbassador worden

Wilt u net als vele anderen meer betekenen voor uw oude universiteit en lid worden van de UMbassadors?
Neemt u dan contact op met directeur Bouwien Janssen-Kuijpers: bouwien.janssen@maastrichtuniversity.nl of 043-38827965