Je bent hier:

Vrienden van het Universiteitsfonds

Voor de universiteit én de studentengemeenschap

Het Universiteitsfonds Limburg vindt het belangrijk te investeren in een stimulerende en levendige studentengemeenschap. Het verenigingsleven van studenten in Maastricht speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom is het Universiteitsfonds Limburg in 2015 de actie “Vrienden van het Universiteitsfonds” gestart.

Met een bijdrage van €10,- per jaar worden nieuwe studenten gevraagd donateur van het Universiteitsfonds te worden, waarbij de student zelf kiest of het geld naar het Universiteitsfonds zelf gaat OF via het Universiteitsfonds naar hun vereniging/dispuut van keuze. Indien het bedrag van de donatie naar een vereniging gaat, matcht het Universiteitsfonds dit bedrag in het eerste jaar. Zo vloeit het geld met een aanzienlijk surplus, direct weer terug naar de studentengemeenschap.

    Ja, ik word vriend van het Universiteitsfonds Limburg

    Hierbij machtig ik het Universiteitsfonds Limburg jaarlijks tot wederopzegging (minimaal 3 achtereenvolgende jaren) €10 af te schrijven.
    Met dit formulier machtig je het Universiteitsfonds Limburg om het aangegeven bedrag af te schrijven van jouw bankrekening. Indien je niet akkoord gaat met de afschrijving heb je het recht de incasso binnen 30 dagen op jouw rekening te laten terugstorten.