Beurzen

U geeft talentvolle studenten uit Nederland, Europa en ontwikkelingslanden de kans om te studeren aan de Universiteit Maastricht met een beurs van het Universiteitsfonds Limburg. Zij zetten hun kennis vervolgens in ten gunste van hun land van herkomst en/of de Europese regio. Door hun komst wordt ook de internationale dynamiek in onze eigen regio versterkt.

Beurzen

“In plaats van mensen en bedrijven naar deze regio te trekken is het veel voor de hand liggender om diegene die hier opgegroeid zijn, zich hier te laten ontplooien. Mochten ze al uitvliegen na hun studie hopen we dat zij als ambassadeur deze regio kunnen promoten.”

Burgemeester Van  Rooij van de Gemeente Horst aan de Maas, initiatiefnemer Regio Venlo Beurzen.

“Met onze activiteiten op middelbare en basisscholen en contacten met ondernemers uit de streek dragen we bij aan de zichtbaarheid van de Campus én de regio Venlo.

Karin Lenssen, Master studente Food Health Innovation Management (UM Campus Venlo) en begunstigde van de Regio Venlo Beurzen

Ook talent steunen?

Neem contact op met onze onze directeur Bouwien Janssen-Kuijpers via 043-3882765 of bouwien.janssen@maastrichtuniversity.nl