Je kunt het niet gemist hebben: de vrouw als thema van het maatschappelijk en politiek debat. Ook in de medische wereld is de vrouw steeds vaker onderwerp van gesprek. Steeds vaker, maar nog niet vaak genoeg. Er is veel te weinig onderzoek gedaan naar vrouwspecifieke aandoeningen. Dat moet anders! Queen of Hearts is daarom een nieuwe crowdfundingscampagne gestart.

De campagne ‘Kom in actie voor meer onderzoek naar het vrouwenlichaam’, onder aanvoering van dr. Chahinda Ghossein-Doha en drs. Emma Janssen van de Universiteit Maastricht, wil de vrouw een stem geven en de gezondheid van vrouwen verbeteren. Op dit moment wordt alleen de man als basis genomen voor medisch onderzoek. Met het streefbedrag van €25.000 willen we vrouw inclusief onderzoek aan de UM mogelijk maken. Draag bij aan gelijke gezondheidskansen voor de vrouw en doneer!

Kom je ook in beweging?
Met deze campagne willen we zoveel mogelijk mensen laten bewegen. Het Queen of Hearts team geeft het goede voorbeeld door in augustus mee te doen aan de Ironman Maastricht. Wil jij ook in beweging komen (hardlopen, fietsen, zwemmen) en tegelijkertijd in actie komen voor de gezondheid van de vrouw? Maak dan hier je actie aan. We doen het samen!