Met trots presenteren we ons Jaarverslag 2022! We blikken terug op een vruchtbaar jaar en bedanken al onze donateurs en partners voor hun steun. Alleen samen slaan we de brug tussen de maatschappij en de UM, en helpen we het onderzoek en onderwijs aan de universiteit weer een belangrijke stap vooruit.

‘We leven in een bijzondere wereld, waarin revolutionaire ontwikkelingen elkaar steeds sneller lijken op te volgen. 2022 was weer een bijzonder jaar was, met de naweeën van de COVID-19- pandemie, geopolitieke spanningen, oorlogen, vluchtelingenstromen, natuurrampen, stikstof- en energiecrises en recessie. Als Fonds hebben we ons best gedaan om ‘binnen onze eigen cirkel van invloed’ toch het verschil te maken.’
– Directeur Bouwien Janssen in het voorwoord

Lees o.a. over het UM Dinner met een prachtig nieuw concept, de jaarlijkse Voor Elkaar campagne, het fonkelnieuwe Gelijke Kansen Programma, de belangrijke relatie met UM-alumni, ons steeds duurzamer beleggingsbeleid en de maatschappelijke crowdfundingcampagnes waar het Fonds in 2022 een podium aan bood.

Lees het hier: Jaarverslag 2022.