Je bent hier:

Fijn dat je mee doet!

Om academisch voorop te kunnen blijven lopen, in Nederland, Europa en daarbuiten, en om al onze huidige en toekomstige studenten dezelfde kansen en mogelijkheden te geven die jij ook hebt gehad is geld nodig. Onderwijs en wetenschappelijk onderzoek zijn zoals je weet helaas niet goedkoop. Daarom willen wij je vragen om Maastricht, voor heel eventjes, weer centraal te stellen door samen met duizenden andere alumni een (kleine) financiële bijdrage te leveren aan ons universiteitsfonds.

Wat gebeurt er met mijn geld?

Je bijdrage wordt door het Universiteitsfonds Limburg alleen besteed aan onderwijs en onderzoek aan de Universiteit Maastricht. Dit kan variëren van een financiële bijdrage aan grote internationale onderzoeksprojecten tot aan startsubsidies voor jonge wetenschappers, beurzen voor studenten of subsidie voor het organiseren van congressen.

Doneer nu online!

BedragOndervind je problemen met online doneren? Je kunt je donatie ook overmaken op rekeningnummer NL21 INGB 0653 6632 42 (Stichting Universiteitsfonds Limburg / SWOL) o.v.v. je initialen en achternaam.