Zoals u wellicht weet, verstrekken we bij het Universiteitsfonds Limburg/SWOL diverse studiebeurzen aan studenten van de Universiteit Maastricht (UM). In dat kader werken we samen met een breed scala aan organisaties en particuliere weldoeners. Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat we onlangs de handen ineen hebben geslagen met een nieuwe beursverstrekker: Candriam.

 

Als studeren niet vanzelfsprekend is…
Candriam staat voor ‘Conviction AND Responsibility In Asset Management’ en is een duurzame vermogensbeheerder en beleggingsonderneming. Vanuit hun maatschappelijke focus willen zij beurzen financieren voor jonge mensen voor wie studeren niet vanzelfsprekend is. Denk aan ‘pionierstudenten’, oftewel jongeren die als eerste in hun familie een academische opleiding willen volgen.

 

Pionierstudenten van de School of Business and Economics zijn de voornaamste doelgroep van Candriam. De organisatie wil haar wens om jonge academici te ondersteunen namelijk koppelen aan studieprogramma’s binnen het eigen vakgebied (financiën, economie). Zo kan Candriam de beursstudenten later mogelijk ook helpen bij hun loopbaan en professionele netwerk. In totaal financiert de nieuwe beursverstrekker 9 studiebeurzen, voor zowel bachelor- als masteropleidingen.

Wij danken Candriam voor hun vertrouwen en kijken uit naar een prettige verdere samenwerking!

 

Meer weten of aanmelden?
Meer informatie over Candriam en de studiebeurzen leest u op de UM-website (Engelstalige informatie).