rob bauer

Begin oktober werden de winnaars bekend gemaakt van de 17e editie van de FIR-PRI ‘Finance and Sustainable Development’ Awards. De bekroonde werken hebben betrekking op een breed scala aan belangrijke topics, waaronder duurzaam beleggen, klimaatverandering en het meten van ESG.

Dit jaar werd de award voor Best Published Article uitgereikt aan professoren Rob Bauer, Tobias Ruof & Paul Smeets van The Maastricht University School of Business and Economics (SBE), voor hun artikel “Get Real! Individuals Prefer More Sustainable Investments“.

Prof. Rob Bauer is Algemeen Bestuurslid van het Fonds en is tevens één van de leerstoelhouders van de Peter Elverding Leerstoel. Het Fonds of Naam focust zich op het uitvoeren van onderzoek, het bijdragen aan educatieve programma’s, en samenwerken met beoefenaars op het gebied van duurzame bedrijven, zakelijke cultuur en lange termijnvisie.

Prof. Bauer geeft aan dat het team de award heeft gewonnen, mede dankzij het onderzoek rondom de leerstoel. Het Fonds feliciteert de professoren van harte met deze prachtige en welverdiende bekroning van hun waardevolle werk!